Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2019 12:26 - Уроците от живота.
Автор: metroboomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 104 Коментари: 0 Гласове:
0



Здравейте! Днес ще започна блог за хора,които са пострадали от любовта или изпитват нещо много силно към някого. Казвам се Благовест Добрев и ще се опитам да ви бъда максимално полезен,защото предполагам,че много от вас ги е срам да споделят с родителите си или дори и с приятели и се чудите от кого да искате съвет.

1. Ще започна с хората,които са претърпяли раздяла с момиче/момче,които са обичали и ще се опитам да ви го обясня възможно най-лесно.
Всеки един от нас е претърпявал или ще претърпи такава раздяла, повярвайте ми не е лесно за никого, но живота продължава и вие ставате по-силни и по-зрели,защото ще знаете от какви грешки да се предпазите в бъдеще. Ще ви разкажа една история, която може би сте я срещали в интернет а може би не, но със сигурност ще ви накара да се замислите над това.

Знаехте ли, че началникът на една от големите компании оцеля след нападението на 11 септември, защото за пръв път заведе сина си в детската градина.
Друг остана жив, тъй като е било негов ред да отиде за понички.
Една жена е закъсняла,защото будилникът й не я събудил навреме.
Един човек изпуска автобуса за 15 секудни
Една жена разля кафето върху дрехите си и имаше нужда да си смени облеколото.
Друг мъж пък се върнал да отговори на телефонно обадждане
Друг мъж закъснал,защото детото му е играело на ластик и не искало да спира.
Един мъж се ядосвал,защото не можел да си хване такси.
А това,което най-много ме впечатли беше човекът, който сложил новите си обувки и му излезнала пришка на крака му и трявало да мине през аптеката за да си купи лепенка! Ето защо и до днес е жив.
Замислете се днес когато закъснявате за училище,университет, работа, бизнес среща или дори просто среща се опитайте да помислите,че всичко това става с причина и това е точното място на което трябва да бъдете.

Сигурен съм,че всеки един от нас мечтае да срещне човек,който да ни цени и уважава, но всеки един от нас трябва да си е взел уроците от живота преди това. Нищо хубаво не идва просто така.


2. Много бих искал да поговоря с вас и за хората,които не заслужават да са около нас. Били ли сте заслепени от тях от фалшиви думи и действия. Мислите си,че е трудно да ги оставите дори и това да са най-близките ви приятели? Отговорът е НЕ!
Разберете само едно, никой няма да постави вас пред себе си.
Концентрирайте се в собственото си щастие и целите,които си поставяте пред себе си!

- Искате да влезнете в хубав универститет?
- Искате да научите втори чужд език?
- Искате да станете професионанален/на спортист/ка?
- Искате просто да успеете в живота?

Ами просто вземете всичко това,което искате от живота и не се страхувайте да го поискате! Не очаквайте от никого нищо, защото всеки има различни цели и мечти. Живеем в изключително забързано ежедневие и времето никога не ни стига за всичко,което искаме да правим. Това,което се опитвам да ви обясня е че трябва да разпределяме времето и вниманието съм към нещата,които ще ни направят щастливи и удовлетворени от това, което правим и когато дойде края на деня да си кажете:

- Да, днес беше уникален и ползотворен ден! Доволен съм от себе си, защото днес научих 100 думи по италиански, немски, руски, английски или днес отделих време за семейството ми или днес останах на всички лекции/часове. Бъдете благодарни,че всеки един ден си отваряте очите и имате шанс да се промените и да направите светът по-добър за живеене. 😊 


Тагове:   урок,   любов,


Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metroboomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1710
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930